2017. január 20., péntek

23. Miért, rajtad ki segített?

A Hüllő álmatag mozdulattal, lassan oldalra fordult. Nem te vagy a fontos. Nem te vagy a fontos. Nem te vagy a fontos. Nem te vagy a fontos.  Ahogy most rágondolt, az inkább bénító volt. Lelassította a lépteket, és mint a mocsár, egyre mélyebbre szippantotta Mexet. Kis hülye, azt hitted, van benned valami különleges? Ugyan, mindennek oka van. Azt hittem, igen azt hittem, a rohadt életbe, én tényleg azt hittem, én számítok!!!! A Hüllő bőbeszédű lett. Mintha valami tudományos előadást tartott volna.


Fotó forrása: Sarkadi-Szabó Emese, Pixabay

Az emberek semmit, de semmit nem tesznek önzetlenül. Mindennek célja van. A mocsár már Mex melléig ért. A büdös sár mérgezett. Megfájdult tőle az ember feje.
Aki segít a másikon, csak a saját nyomorát orvosolja. Aki segít a másikon, csak a saját nyomorát orvosolja. Aki segít a másikon, csak a saját nyomorát orvosolja. Aki segít a másikon, csak a saját nyomorát orvosolja.
Mex alig kapott levegőt. Okos Hüllő. Jó Hüllő. Ő mindig tudta, mi a helyzet. Ő sosem áltatott. Minden tettét nyíltan vállalta. Nyomorult, álszent banda! Dögöljetek meg!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése