2016. november 21., hétfő

14. Pont, mint egy villanykörte

A Hüllő azonnal gondolt. Micsoda lúzer vagy. Micsoda lúzer. Nem szépített, ez a lemez forgott a fejében szüntelenül. A dög lehunyta kifejezéstelen, ocsmány szemét, hogy még erősebben tudjon koncentrálni. Többet hiszel magadról, mint kéne. A fejéből szinte láthatóan hömpölyögtek a hullámok, mint a vízbe dobott kavics, olyan pontos körökben eresztette rá a világra megsemmisítő gondolatait. Mindenhol ott voltak. Mex bárhová is ment volna, meghallotta volna őket. Nem volt menekvés. Pótolható vagy. Kezdett egy újabb mantrába. Csereszabatos. Mint egy villanykörte. Becsavartak egy újat a helyedre. Ez volt az a mondat, aminek minden szava fájt. A szó mart és pulzált, mint egy nyílt seb. A megsemmisítő jelen idő pedig mintha egyenesen a szeme közé röhögött volna. Vagy. Most és mindörökké.



A Hüllő gúnyosan gondolt erre a szóra. Lassan, kéjesen és gúnyosan nyújtotta el. A rohadék. Mex feje majd’ szétrobbant. A Hüllő még szórakozott egy kicsit és hozzáfűzte: Felejthető barát vagy.
Ha egy ilyen mocsok tudna gúnyosan felhorkantani a megvetéstől ocsmány jókedvében, most biztosan megtenné. Felejthető barát vagy. Felejthető barát vagy.
Mex leguggolt, a fejét két keze közé fogta és hangosan üvöltött.
Hogy lehet kitépni egy ilyen férget az élő agyból?

Egy kis Yzefron, kell egy kis Yzefron!!!!!! Mindene remegett. A szívétől a legrövidebb haja száláig mindene.

A Hüllő nyújtózott egyet. Élvezte a játékot. Mex ereiben úgy zubogott a vér, mint a városi csatornákban özönvíz idején. Ezt nem lehet ép ésszel kibírni. csak egy szem. Egy utolsó. Tényleg.
Szerencsére megtalálta a dobozt a lány lakásában, amit vész esetére eldugott magának.
Megvárta a jóleső hatást, lecsillapodott, a fájdalom tompult. Úgy ment ki a lakásból, hogy az ajtót sem csukta be maga után.


Igazán kijárt Mexnek kijárt pár óra nyugalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése